GRATIS
VAN START!

met
het gratis
Startpakket
Boekhouden
Welkom
Boekhouden

Boekhouden

Boekhouden

Boekhouden

Boekhouden

Boekhouden
Boekhouden  Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers

EENVOUDIG
Vele duizenden ondernemers gingen u voor. Geen enkel ander boekhoudprogramma is zo eenvoudig in het gebruik!

BETROUWBAAR
'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is al meer dan 10 jaar lang een begrip!

VEILIG
Uw boekhouding wordt veilig opgeslagen op uw eigen computer en blijft altijd beschikbaar!Boekhouden  Zélf boekhouden, zonder boekhoudkundige kennis!

'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is een professioneel en volledig programma waarmee u zonder enige boekhoudkundige kennis zélf uw financiële administratie kunt voeren.

Het programma wordt, zowel door de vakpers als door de vele gebruikers, bijzonder goed gewaardeerd. 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is dan ook een uniek boekhoud­programma; het is begrijpelijk voor iedereen, óók voor ondernemers die niet over boekhoudkundige kennis beschikken.

Bovendien is de abonnementsvorm waarin het programma wordt aangeboden bijzonder voordelig. Een abonnement kost slechts € 12,95 per maand.Boekhouden  Gratis van start

Het Startpakket van 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' wordt gratis - en zonder enige verplichting - ter download aangeboden, inclusief een gratis startabonnement waarmee u het programma een maand lang kosteloos kunt gebruiken!

Klik hier als u gebruik wilt maken van deze aanbiedingBoekhouden  Het Ei van Columbus

'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is zonder enige boekhoudkundige kennis te gebruiken. Dit maakt het programma uniek, en onvergelijkbaar met andere boekhoud­programma's.

Het 'Freelance Magazine' (uitgeverij Kluwer BV, jaargang 8, nr. 1) noemt het programma dan ook "Het Ei van Columbus voor zelfstandigen met en zonder personeel en freelancers".

En in het ondernemerstijdschrift 'De Zaak' (uitgeverij SBP BV, jaargang 11, nr. 4) wordt het programma beschreven als "Het ultieme voorbeeld van een eenvoudig boekhoudprogramma".
'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' is dan ook daadwerkelijk veel eenvoudiger in het gebruik dan boekhoud­programma's van andere producenten.

Bijzonder enthousiast zijn ook de vele gebruikers van het programma. Een greep uit hun spontane reacties:

"Ik heb het Startpakket geïnstalleerd en het ziet er allemaal prachtig uit, mijn complimenten!"

"Superprogramma! Voor ons een echt geschenk uit de hemel."

"Ik heb net het eerste kwartaal helemaal ingevoerd, en het werkt perfect. Duidelijk, overzichtelijk, handleiding is zelfs voor de grootste leek op boekhoudkundig gebied nog te begrijpen, mooie overzichten (schulden, tegoeden, e.d.)"

"Ik wilde u toch even mededelen dat u een perfect product op de markt heeft gebracht! Ik ben 200% tevreden."

"De installatie verliep vlot en het gebruik is 'een eitje'. Geen toeters en bellen, gewoon wat ik nodig heb, niet meer en niet minder."Boekhouden  Nu kunt u het zelf!

Het merendeel van de kleine zelfstandigen wil wel, maar durft niet zelf aan de boekhouding te beginnen. De boekhouding wordt daarom maar al te vaak uitbesteed. Dat kost geld, vaak té veel geld.
En degenen die de financiële administratie toch zelf proberen te doen merken al snel dat zij daarvoor niet de vereiste boekhoudkundige kennis bezitten. Er ontstaan dan regelmatig zoveel problemen dat de boekhouding alsnog wordt uitbesteed.

En dat terwijl de boekhouding van een kleine zelfstandige over het algemeen relatief eenvoudig is en juist daardoor, met alle voordelen van dien, gemakkelijk zelf gedaan kan worden.

Zelf uw aangifte omzetbelasting verzorgen, zelf uw winst bepalen, zelf uw jaarstukken opmaken en ga zo maar door. Het kan allemaal - snel en eenvoudig - maar daar is dan wel het juiste gereedschap voor nodig...

Dat gereedschap is er nu:
'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' !Boekhouden  KDS

KDS is opgericht in 1997 en houdt zich bezig met het innovatief automatiseren van financiële administratieve processen.

De algehele ontwikkeling van het programma 'Eenvoudig Boekhouden voor eenmanszaken en freelancers' heeft KDS ruim twee jaar in beslag genomen. In deze periode zijn een groot aantal technische en inhoudelijke specialisten betrokken geweest bij de totstandkoming van deze unieke productie. De contacten met de Belastingdienst hebben er daarbij voor zorggedragen dat volledig kon worden voldaan aan alle gestelde fiscale vereisten.k d s n e t . n l © KDS Amersfoort / Alle rechten voorbehouden